Welkom op de website van LOOI Goalie keepersacademy!

VISIE

Onze visie

In de ruime omtrek van Tessenderlo is er geen specifieke opleiding voor jonge doelmannen. Daarom hebben Patrick Creemers, Niels Hermans, Kristof Maes en Wim Moons hun krachten gebundeld. Hieruit is keepersacademie LOOIgoalie ontstaan.

LOOIgoalie heeft als doel jonge keepers, keepsters en G-keepers een kwaliteitsvolle en professionele vorming te geven. Dit alles gebeurt door gediplomeerde trainers met ervaring op professioneel en semi-professioneel niveau.

In de trainingen komen uiteraard alle aspecten van de doelman aan bod. Via een doorschuifsysteem zullen er bij elke trainer specifieke (basis)technieken getraind worden.
Enkele voorbeelden:
– Voorwaartse bal met variaties van oprapen tot 1vs1 en dieptebal
– Zijwaartse bal van laag tot kantelen
– Hoge bal
– Uitvoetballen

Het fungehalte is voor Thesgoalie ook een belangrijk aspect. Daarom worden er elke training specifieke spelvormen voorzien om ervoor te zorgen dat onze keepers zich op een speelse manier kunnen uitleven.

Uniek in deze keepersacademie is echter de samenwerking met B-Pract. Deze multidisciplinaire praktijk legt zich toe op kinesitherapie, osteopathie en performance training en is gehuisvest op de Thessite (www.b-pract.be). Iedere doelman zal tijdens de training een sessie aangeboden krijgen door een gediplomeerde kinesist. Dit om cognitieve, kracht- en lenigheidtraining in te passen.