Welkom op de website van LOOI Goalie keepersacademy!

Ons team

Ons team

Patrick Creemers

De trainingen zullen onder deskundig toezicht van Patrick Creemers gebracht worden. Patrick is in het keeperswereldje uiteraard een bekende naam en Thesgoalie is dan ook verheugd dat hij zijn naam aan onze keepersschool verbindt. Creemers was in het verleden keepertrainer van onder andere het eerst elftal van KV Oostende en had jarenlang de keepers van de Belgische U19 onder zijn hoede. Op dit moment is hij GK instructor van de KBVB om keeperstrainers op te leiden is hij keeperstrainer bij het eerste elftal en de jeugd van Fortuna Sittard.

Niels Hermans

Samen met Patrick Creemers zal Niels Hermans instaan voor het uitzetten van de sportieve lijnen en trainingen binnen de keepersacademy. Niels is reeds 4 jaar keeperstrainer van het eerste elftal bij Thes A. Daarvoor was hij aan de slag binnen de jeugdopleiding van Lommel SK.

Wim Moons

Wim moons is keeperstrainer van Averbode en T1 ( 1 ste Elftal ) . Heeft een verleden als doelman KTH Diest & ST Diest en is keeperstrainer van KFC Diest geweest .
Heeft ook in het verleden trainersopleiding KNVB ( Geleen ) gevolgd.

Frederik Laeremans

Frederik Laeremans is keepertrainer van de Elite jeugd van OHL in de onderbouw en tevens video-analist van het eerste efltal van Thes.

Gerry Oste

Gerry is ex-coach van OHL en Waasland-Beveren is eigenaar van een bloeiende keepersacademy.

Yannick Thoelen

Keeper bij KV Mechelen. Hij is de peter van onze keepersacademy en zal ook regelmatig aanwezig zijn.

Andere

Regelmatig zullen ook andere ervaren keeperstrainers aanwezig zijn om het team te ondersteunen.